HIMFU

Ultrasunetele focalizate de mare intensitate provoaca la nivelul tesuturilor o succesiune de presiuni si decompresari, actionand asupra celulelor grase si a nodulilor celulitici de sub piele, fara sa afecteze tesuturile din jur. Vibratiile ultrasunetelor cresc fluiditatea celulelor adipoase, permitand eliminarea lor mai rapida. Astfel, efectul este dublu: de spargere a depozitelor de grasime si de dizolvare a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt. De asemenea, ultrasunetele faciliteaza patrunderea substantelor active cu efect de slabire si tonifiere.
Alte aparate cu ultrasunete folosesc emisii cu intensitate si frecventa redusa sau au energie slaba de focalizare, ceea ce implica mai multe sedinte de tratament. In cazul aparatului LipoMed, mediul de propagare a ultrasunetelor este tesutul adipos, iar rezultatete sunt imediateLipoMed este extrem de versatil, permitand targetarea zonelor cu probleme si oferind un tratament personalizat intr-o singură sesiune. Tehnologia de emitere a ultrasunetelor cu frecventa inalta ajuta la reducerea vergeturiloreliminarea celulitei si remodelarea zonelor tratate (coapse, fese, solduri sau abdomen).

Recomandarea specialistilor este ca un astfel de tratament sa il repeti o data pe luna pentru a ajunge la rezultatele pe care le doresti.

MASAJ TRANSDERMIC
 
Spre deosebire de clasicele metode de vacuum , acest masaj transdermic cu Dermocell este o terapie pentru tratarea celulitei mai putin agresiva pentru organism – fara ca acest lucru sa ii reduca in vreun fel eficienta.
Pe parcursul masajului transcutanat nu vor aparea echimoze / vanatai pe zona tratata, turbina axiala asigura o suctiune constanta de 180 mbar, producand un efect de unduire a tesutului. 
Capatul de tratament cu role mobile actioneaza linear si perpendicular pe epiderma, imprimand miscari succesive de rulare-palpare cu flux constant si continuu de aspiratie. Astfel se dezvolta o forta suficienta pentru a dezintegra grasimile subcutanate, fara a afecta negativ straturile superioare ale epidermei.
Miscarea rolelor produce un profund masaj anticelulitic, obtinandu-se o imbunatatire cu 200% a circulatiei sanguine si limfatice.
CRIORADIOFRECVENTA

Radiofrecventa este una dintre cele mai noi terapii corporale folosite cu succes in lupta impotriva celuliteivergeturilor si a lipsei tonusului cutanat. Tehnologia cu radiofrecventa este folosita de mult timp in chirurgie si a fost adaptata pentru a fi utilizata si in saloanele de infrumusetare corporala.

Crio-Radiofrecventa reprezinta sinergia perfecta intre radiofrecventa si crio-terapie (Sistem Criogenic care, in timpul tratamentului, genereaza temperaturi de inghet) ce ofera rezultate spectaculoase si confort maxim.

MEZOTERAPIE CORPORALA
 

Mezoterapia virtuala reprezinta o terapie inovatoare de exceptie, fiind printre putinele tratamente ce permit introducerea in profunzime a substantelor active. Este o alternativa moderna a mezoterapiei clasice, o terapie ce nu implica ace, anestezie si perioade de recuperare.

De regula, din ingredientele unei creme, foarte putine – numai 5% ajung efectiv in profunzime. Prin intermediul tratamentului de dermoporatie, dintr-o singura aplicare patrund 95% din ingredientii activi in straturile profunde ale pielii.

DRENAJ LIMFATIC

Medicii sustin ca sistemul limfatic are o mare importanta in buna funcționare a organismului nostru. Limfa și fluidele celulare constituie 80% din fluidele corporale, iar sangele furnizeaza restul de 20%. Fluidul limfatic transporta toate substantele nutritive, oxigenul, catre celule, dar si dioxidul de carbon si alte deseuri metabolice de la miliarde de celule. Limfa poate fi resorbita in sange sau poate fi filtrata de catre unul sau mai multi ganglioni limfatici inainte sa intre în fluxul sanguin. Cand istemul limfatic nu functioneaza corect, se reduce capacitatea de functionare corecta a creierului si a altor organe. De aici, problemele!

Prin drenajul limfatic se stimuleaza eliminarea apei stagnante din organism si se amelioreaza aspectul de coaja de portocala a pielii, mult temuta si nedorita celulita, care afectează starea de bine a majoritatii femeilor.

Este recomandat sa fie folosit in combinatie cu alte tratamente ca electrostimularea, masajui anticelulitic, sau cel transdermic cu Dermocell ori LPG Cellu M6, detoxifierea si impachetarile in termocuverta.

IMPACHETARI
 

Procedeu care are ca pricinpal ingredient parafina, ajutand la hidratarea in profunzime a pielii si imbunatatind fluxul sangvin. Formand un invelis subtire peste piele si sub actiunea caldurii degajate de termocuverta, parafina ajuta la deschiderea porilor, obtinand astfel un nivel maxim de hidratare prin retinerea mai usoara a uleiurilor cu care aceasta este imbogatita. In combinatie cu sarea de mare, atunci cand este indepartata, parafina curata celulele moarte lasand pielea moale si catifelata.

2019 Site by QueProductions